Sparen voor de nieuwe Audi

Al een tijdje ben ik aan het sparen voor dé nieuwe Audi. Er komen regelmatig nieuwe modellen en ik ben gewoon helemaal weg van dit merk. Dat is ook de reden dat ik er nu echt voor ben gegaan. Een mooi model, een fijne auto, maar ik vertel je graag hoe ik op dit model ben gekomen! Ik ben namelijk van kleins af aan al dol op deze auto’s. De kleuren zijn ook prachtig en nu is dit mijn eerste echte eigen droomauto!

Proefritje maken

Voordat ik een nieuwe auto ga kopen, maak ik altijd een proefrit. Ik heb dat uiteraard bij deze auto ook gedaan. Ik zou anderen  ook aanraden om echt een proefrit te maken. Je krijgt dan meteen feeling met de auto en hebt meteen het idee of dit de auto is die je in gedachten hebt. Ik had voorafgaand aan de proefrit al een bepaald idee bij de auto. Dit is door de proefrit ook bevestigd. Kortom, voor mij meteen de reden om de auto te kopen en ik rijd er nu iedere dag in. Ik zou ook niet meer zonder kunnen, dit is mijn favoriete merk, ook in de toekomst. Deze relatie is levenslang.